Aqua Cleans BRC serie (roterende kurv) er beregnet for vannbasert rengjøring av deler i bulk. Kompliserte deler plasseres i kurver som roterer inne i rengjøringsmaskinene. Aqua Cleans BRC maskiner benyttes hovedsaklig innen produksjon i industri og som siste rengjøringstrinn der det er høye krav til renhet.

Rengjøringsprosessen gjøres ved at rensevæsken trykkes raskt igjennom karet, som skaper kraftig turbulens. Kombinasjonen med sterk turbulens og en roterende kurv gjør at rensevæsken effektivt trenger inn i kanaler, åpninger, blindhull, med mer. Dette renser effektivt, selv de mest kompliserte delene.

Standardmodulene i BRC serien er rengjøring og skylling, men avblåsing og tørking kan legges til der det er ønskelig. Et jern fosfaterings-trinn kan også leveres i installasjoner for klargjøring til maling/lakkering.

BRC serien produseres i rustfritt stål og består av et kabinett med roterende stativ for kurver, tanksystem og manuelt/automatisk transportbånd. Maskinene kan leveres med ekstrautstyr som gjør bruk og drift av systemet enklere.

Ta kontakt for mer informasjon.

TA KONTAKT FOR PRISTILBUD OG OPSJONER