Tierra Tech representerer topp kvalitet som overgår de aller fleste konkurrentene i markedet. I tillegg til fokus på kvalitet, er videreutvikling et viktig punkt på agendaen. Tierra Tech er den første produsenten som har erstattet den tradisjonelle kurven med et automatisk løftebord som gjør det mye enklere å benytte ultralydvaskeren. Løftebordet beveger seg også opp og ned under kjøring av ultralydvaskeren som hjelper til å vaske delene og ikke minst få eliminert eventuelle luftlommer i hulrom. På industri- og MotorClean-seriene tilbyr Tierra Tech forskjellige løsninger, som standard leveres 40khz sweep system ± 2%, ved behov kan vi også levere 28khz, samt multifrekvens ultralyd som varierer trinnløst hele tiden mellom 40khz og 90khz.

Tierra Tech har allerede et bredt spekter med kjemikalier som løser de aller fleste utfordringer. I tett samarbeid med et laboratorium utvikles det stadig nye kjemikalier for å løse utfordringer som dukker opp underveis.

Tierra Tech er ISO 9001:2008 sertifisert og alle produktene er CE godkjente. For mer informasjon, se Tierra Techs hjemmeside, www.tierratech.com.

Vi er norsk eneimportør og representant for Tierra Tech. Vi lagerfører alle bordmodeller og noen av de mindre MOT/TT-modellene samt kjemikalier. Ultralydvaskere som ikke vanligvis lagerføres har kort leveringstid.

I større helautomatiske løsninger benyttes det PLS systemer fra Siemens. Ofte finnes det kompetanse på Siemens PLS internt hos kunder som igjen muliggjør integrasjoner med kundens eksisterende PLS systemer og varslingssystemer. Vi kan også levere løsninger bygget på PLS systemer fra Delta i de tilfeller det er ønskelig.