Lyman Products er et amerikansk firma som stammer helt tilbake til slutten av 1800-tallet. Firmaets hovedområde er ladeutstyr til våpen. De har utviklet et rensemiddel til bruk for rensing av hylser. I tillegg til hylserens har de også utviklet et rensemiddel til bruk for vasking av våpendeler. Begge produktene har vist meget gode resultater i våre tester, og våre kunder rapporterer også om gode resultater.

Flere aktive skyttere som har lang erfaring med såkalt "hjemmelading" har testet flere av produktene som finnes på markedet samt "kjerringrådene" som florerer. Erfaringene viser at de sverger til "Lyman Turbo Sonic" for å få best mulig resultat på hylserens.

 

Lyman Turbo Sonic Case Cleaner

Dette er et konsentrat som blandes ut med vann, aller helst destillert vann. Anbefalt blandingsforhold er 5%. Tomhylsene bør ligge i ultralydvaskeren i ca 10minutter. For best finish bør hylsene skylles i destillert vann etter rengjøring.

473ml - 295,-

 

Lyman Turbo Sonic Steel Cleaner

Dette er et konsentrat som blandes ut med vann, aller helst destillert vann. Anbefalt blandingsforhold er 5%.

Våpendelene vaskes vaskes vanligvis i 5-15minutter. For best resultat bør delene skylles i destillert vann etter rengjøring, og deretter behandles med ønsket våpenolje.

946ml - 395,-